Direct aanvragen:

Ik wil:
Wat doet u met uw zorgverzekering?1

Wat doet u met uw zorgverzekering?

Aan het einde van elk jaar is het altijd weer spannend wat er met de premies voor de zorgverzekeringen gebeurt. De kosten voor de zorg in Nederland worden steeds hoger, dus een jaarlijkse stijging van de premies is een logisch gevolg. Ook blijven mensen steeds langer leven en hebben dan ook meer en langduriger zorg nodig dan in het verleden. Dit zijn ook de maanden waarin mensen aan De Onderlingen vragen wat de beste en voordeligste zorgverzekeraar is.

Dat is heel begrijpelijk, want de zorgpremie is voor iedereen per maand een behoorlijk bedrag.  De twee vragen wie de beste en wie de goedkoopste is, zijn lastig te beantwoorden door mij. De zorgverzekeraar met de laagste premie hoeft helemaal niet de beste te zijn. Afhankelijk van uw situatie kan die zorgverzekering namelijk wel veel duurder zijn dan een aanbieder met een iets hogere premie en veel gunstigere voorwaarden.

U kunt deze weken overstappen naar een andere zorgverzekeraar. U moet wel voor 31 december uw zorgverzekering bij de huidige aanbieder opzeggen en dan heeft u tot 1 februari 2016 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Het is altijd goed om te kijken of uw huidige zorgverzekering nog aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. U wilt geen onnodige kosten maken, maar wel verzekerd zijn voor de zorg die bij u past. Dit uitzoeken brengt wel wat werk met zich mee. Wij nemen dit graag voor u uit handen!

Ook kunt u uw vrijwillig eigen risico afstemmen op uw situatie. U kunt bijvoorbeeld een hoger eigen risico nemen; de premie is lager maar het bedrag wat u zelf aan zorgkosten moet betalen is dan ook hoger, mocht u toch onverhoopt ziek worden.
De premies en de vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar. Wij vergelijken voor u vrijblijvend de verschillende zorgverzekeringen. Dit doen wij op basis van uw persoonlijke gegevens en wat u aangeeft belangrijk te vinden in de dekking van uw zorgverzekering.

De zorgverzekeraars hebben de premies inmiddels bekendgemaakt. U kunt de zorgverzekeringscheck invullen via de onderstaande link en ontvangt hierna direct een passend voorstel. Natuurlijk kunt u deze uitkomst nog even met ons bespreken als u nog vragen heeft :  https://www.ditiszorg.nl/ovmdeonderlingen/
 Google Maps
Contact
 
Direct aanvragen: Ik wil:
Kantoor Lekkerkerk
Raadhuisplein 2
2941 BR Lekkerkerk

Kantoor Benschop
Dorp 201 B
3405 BD Benschop

Kantoor Schoonhoven
Doelenplein 11
2871 CV Schoonhoven
Particulier: 0348 - 45 13 39
Zakelijk: 0348 - 74 84 49
Schade: 0182 - 74 87 69
Noodnummer 24/7 bereikbaar: 0900 - 72 423 36
www.erkendhypotheekadviseur.nl/