Onze klanten, onze leden2

Onze klanten, onze leden

De Onderlingen is uw financiële dienstverlener in de buurt. Het heeft een persoonlijk karakter en opereert zonder winstoogmerk. Met De Onderlingen heeft u één aanspreekpunt voor al uw financiële producten: verzekeringen, bankieren en hypotheken.

Betrokken leden
Een klant die bij De Onderlingen een brandverzekering sluit, is lid van De Onderlingen. Uw betrokkenheid bij het beleid van De Onderlingen is dus van groot belang. Er is een ledenraad samengesteld om de belangen van de leden van De Onderlingen te behartigen. De ledenraad bestaat uit een selecte groep, zowel particuliere als zakelijke, leden uit de omgeving. Zij houden toezicht op de kwaliteit van dienstverlening en het beleid van De Onderlingen. U kunt zelf ook op de hoogte blijven van de resultaten en doelstellingen van De Onderlingen door de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering bij te wonen.

Persoonlijk en dichtbij
De Onderlingen heeft een persoonlijk en regionaal karakter. U kunt dus altijd binnenlopen bij één van onze kantoren in de buurt; in Lekkerkerk, Schoonhoven en Benschop. Bij De Onderlingen bent u geen nummer maar een persoon die wij graag leren kennen. U kunt dus terecht bij één vast aanspreekpunt voor al uw financiële producten.

Deskundig
Met de opgebouwde ervaring vanaf 1897 levert De Onderlingen hoge kwaliteit in dienstverlening voor zowel de particuliere, agrarische als zakelijke markt.

Google Maps
Contact
 
Direct aanvragen: Ik wil:
Kantoor Lekkerkerk
Raadhuisplein 2
2941 BR Lekkerkerk

Kantoor Benschop
Dorp 201 B
3405 BD Benschop

Kantoor Schoonhoven
Doelenplein 11
2871 CV Schoonhoven
Particulier: 0348 - 45 13 39
Zakelijk: 0348 - 74 84 49
Schade: 0182 - 74 87 69
Noodnummer 24/7 bereikbaar: 0900 - 72 423 36
www.erkendhypotheekadviseur.nl/