Direct aanvragen:

Ik wil:

Nieuws
RegioBank blijft in dorpen en kleine steden.2

RegioBank blijft in dorpen en kleine steden.

RegioBank blijft in dorpen en kleine steden
Steeds meer banken in Nederland sluiten hun regionale kantoren. Vooral in dorpen en kleinere steden, zo ook in Schoonhoven. Terwijl veel mensen graag een bank in de buurt willen. Een bank waar ze gewoon even binnen kunnen lopen voor een vraag of advies. En waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs door heel het land zoals De Onderlingen.
 
Klanten kiezen zelf hoe ze hun geldzaken regelen
‘Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via de Mobiele App. En dat kost niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen, verzekeringen, hypotheekadvies, alles. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven,’ zegt Cor van Rossum, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Schoonhoven, een van onze kantoren. Ons andere kantoor is gevestigd in Benschop, hier staat Zelfstandig Adviseur van RegioBank Erna Vlasbloem u graag te woord.
 
Dichtbij en betrokken
RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunnen klanten hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er speelt in hun omgeving. ‘Wij vinden het belangrijk om dichtbij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank,’.
 
Gewoon binnenlopen
Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in de buurt en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij een van onze kantoren in Schoonhoven,
Doelenplein 11 of in Benschop, Dorp 201 B. U kunt natuurlijk ook bellen via 0182-386999 of
0348-451339.
 
De Onderlingen is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.
 
Corrine de Ruijter
Algemeen directeur O.V.M. De Onderlingen U.A.  

Google Maps
Contact
 
Direct aanvragen: Ik wil:
Kantoor Lekkerkerk
Raadhuisplein 2
2941 BR Lekkerkerk

Kantoor Benschop
Dorp 201 B
3405 BD Benschop

Kantoor Schoonhoven
Doelenplein 11
2871 CV Schoonhoven
Particulier: 0348 - 45 13 39
Zakelijk: 0348 - 74 84 49
Schade: 0182 - 74 87 69
Noodnummer 24/7 bereikbaar: 0900 - 72 423 36
www.erkendhypotheekadviseur.nl/